03 February 2009

2009 target





2009 target / wishlist

  • 70-200 mm 2.8 (musti sama cm waq punya...haha)
  • d90 for 2nd body (still my d50 is the legend!)
  • sampoerna (for my portfolio)
  • top of gunung kinabalu (of course its the highest in malaysia)
  • sipadan (underwater photography)
  • koh samui (pre-honeymoon?...haha)
  • koh phi phi (plan yg tertunda)
  • suzuki bandit 650 / honda CB600 hornet / kawasaki z750 (its time to ride again!)

MARI SAMA2 BERLARI MENGEJARNYA! =)


*the last one wajib dapat! hehe...
**pic above was taken at tambunan sabah


10 comments:

  1. ganas punya wishlist
    gudluck bro
    semgoa sukses

    http://whitesideterritory.wordpress.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum men,,,

    damn u!!.. nice pic u got there!!! run to the victory!!! tabik!!
    Yeah.. " Amin " for your wishes.. thats the one i like, Goal Setting!!!!!! once u wish it, Insyaallah it will comes true...

    ReplyDelete
  3. nice 2009 wishlist...ada 11bulan lg nie...sempat punyer~~
    gd luck!! %%-

    p/s:ader ref picts for engagement x??

    ReplyDelete
  4. haha...replyin to ur shoutout,pict2 of majlis tunang nk wat studi...gugel but can't find any...

    ReplyDelete
  5. manta gamba bob! and may the wish come true! jom berlari!

    ReplyDelete
  6. pre-honeymoon.. lu dpt anak luar nikah nanti beb.. hhahah.. dgr cerita waq nak tolak 70-200 dia dkt aku, ko ada dgr cerita tak beb.. hahaha..

    atas semangat rakyat palestin dan kebencian aku melihat kezaliman yahudi (dlm masa yg sama aku percaya fotopages adalah marketing tool yg baik utk kerja2 wedding photog)... aku dlm proses bertukar dr fotopages ke blogspot.

    lps ni semua kerja2 wedding aku, akan aku masukkan dlm blogspot..wlpun aku dah lama berblog tapi baru kali ni aku nak masuk gmbr2 wedding (mcm la byk sgt job aku.. hahah)

    ReplyDelete
  7. cooL moga impian jadi nyata... best tu.. anyway...http://enciksani.wordpress.com/ my new BLoG...take a LooK.. dah update..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. gambar... pergh..

    *spechless* ahak

    ReplyDelete