06 February 2009

ghana * jenny








majlis berlangsung pada awal januari aritu bertempat di clear water batu gajah, perak.
rasanya kalo budak2 utp sume mesti kenal kot tempat ni...pemes gk tempat ni.
byk gk event2 utp seperti dinner2 berlangsung kat sini. 1st time jugak lah aku masuk sini walaupon 5tahun dok kt tronoh tu...hahaha =)

super duper tq to our bos sbb bagi kami (aku kaled n ez) folo ke event nih.
ni lah hasil2 kerja aku. kalo anda suka sila lah drop komen yer, kalo xsuka pon komen juga, akan ku baiki untuk dimasa2 akan dtg.

yeeaahaaa~~



regards,

-khamen-

11 comments:

  1. cantikkkkkknyeeeeeeeee.......

    ReplyDelete
  2. every gamba edited nicely! mantap sey!

    ReplyDelete
  3. apakah perasaan anda ketika meng'snap' pix mereka tgh kissing ituew??
    hehe
    texture anda sgt santek
    sayer msti pilih~

    ReplyDelete
  4. haha..aku suka, aku suka. well done bro!!

    ReplyDelete
  5. cool...
    aku lg suke yg ni, dr entry before...
    gud luck and have fun bro...

    ReplyDelete
  6. mantap...
    cuma gamba kissing tu, rasa ade sumthing tak kene ngan composition.
    it's good to be creative but sometimes sticking to common is better.

    beranak dah cermin2 tu sume yeh. huhuh

    ReplyDelete
  7. (PROMOSI PERSEMBAHAN TARIAN TRADISONAL DI MAJLIS PERKAHWINAN ANDA!)

    SYAHNAWI'S CREATIONS is a company that truly specializes in Malaysia culture and traditions. Our services such as costumes rental (Malaysian ethnic costumes, traditional/modern dance costumes, classical/traditional and modern wedding/bridal costumes, costumes for usherers/singers, international costumes and traditional/modern accessories). Costumes are available for any event from cultural shows, corporate events and even costume balls. Authentic to the last detail, these costumes are made to be historically accurate. Wear one of our costumes and you know you are wearing the real thing. We also can provide the cultural dance performance (traditional/modern), dance choreographer, wedding package, photography, make-up/hairdo/styling
    and tailoring (costume made).

    FOR FURTHER ENQUIRIES PLEASE CONTACT:

    SYAHNAWI'S CREATIONS,
    C-3-1, South City Condo,
    Persiaran Serdang Perdana,
    43300 Seri Kembangan, Selangor.
    +06 03-89415387/017-3101388
    syahnawiscreations@gmail.com
    www.myspace.com/syahboo

    ReplyDelete
  8. nicely captured and edited bro. well done!!

    ReplyDelete